Wie ben ik?

Een creatieve bij, gepassioneerd door de natuur.

In 2008 studeerde Liesbet af als regentes Plastische Kunsten. Voor haar eindwerk ontwierp ze toen juwelen met verscheidene materialen en technieken rond het thema 'ritme en beweging in de natuur". Tijdens een stage bij goudsmid Linda Kinders kreeg ze de microbe te pakken voor het smeden van edelmetalen.

Hoewel Liesbet in 2008 als leerkracht P.O. aan de slag ging, kon ze de passie voor het ontwerpen niet loslaten. In haar vrije tijd leefde ze zich uit in het schilderen van portretten op doek. Daarnaast besloot ze een vierjarige opleiding tot juwelier-goudsmid te volgen bij Syntra in Antwerpen. In 2011 rondde ze deze opleiding met succes af en werd haar eindwerk rond "Napoleon" zelfs geselecteerd voor de nationale Jewelry Award 2011 in het Diamantmuseum te Antwerpen.

Wat doe ik?

Liesbet ontwerpt en vervaardigt juwelen met zilver, edelstenen en natuurlijke materialen. Ieder jaar probeert zij een nieuwe collectie juwelen voor te stellen aan het publiek, telkens rond een bepaald thema. Zo heeft zij al gewerkt rond de thema's "Onderwaterwereld", "Tropical", "Afrika" en "Kriebelbeestjes". Voor deze collecties laat Liesbet zich vaak inspireren door vormen en kleuren uit de natuur. Bij een nieuwe collectie hoort natuurlijk steeds een tentoonstelling, waarop iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen en naar hartelust creaties uit te proberen.

Sinds september 2016 heeft Liesbet een eigen atelier met winkelruimte aan haar woonhuis in Opwijk. Hier kan je iedere woensdag van 15u tot 19u (of op afspraak) langskomen om de juwelen en de fotoboeken van Liesbets juwelen te bekijken.

Alle juwelen van Liesbet worden op maat en met de hand gemaakt en zijn daarom steeds uniek. Graag ontwerpt ze nieuwe juwelen op vraag van de klant. Heeft u een nieuwe outfit of binnenkort een feest? Dan ontwerpt zij een bijpassend, uniek juweel, volledig naar uw wens.

Bestellen?

Je kan een zilveren juweel bestellen uit één van de collecties van Liesbet of je kan een nieuwe creatie laten ontwerpen, die perfect past bij je favoriete outfit.
Hiervoor kan je iedere woensdag van 15u tot 19u vrijblijvend langskomen in Liesbets atelier in Opwijk. Als woensdag moeilijk is voor jou, kan je altijd een afspraak maken.
 
Naast haar eigen collectie, verkoopt Liesbet ook juwelen van de collectie Culture Mix. Deze juwelen zijn gemaakt uit aluminium en natuurlijke materialen. De volledige collectie is fairetrade gemaakt en anti-allergisch.
 
Om al deze mooie juwelen in op te bergen, kan je bij Liesbet terecht voor de leuke juwelendozen van het merk Stackers.
 
Zoek je nog een origineel en verrassend geschenk? Aarzel dan niet om een geschenkbon te bestellen!
 
Ontvang je graag een uitnodiging als er een opendeurdag gehouden wordt? Stuur dan een mailtje naar Liesbet met daarin jouw juiste e-mailadres en zij zorgt voor de rest.
 

Contacteer mij